maandag 23 december 2013

Wie wil er niet in een gloednieuwe en stijlvolle Moda?

Canvas Holidays gaat nóg verder met het verbeteren van haar aanbod. Behalve het nieuwe Glamping aanbod (zie eerdere blog) is de Moda hier een voorbeeld van.

De Moda is een superdeluxe nieuwe stacaravan; bijna meer een appartement dan een camping-accommodatie. Opvallend zijn de schuifdeuren naar het overdekte terras; hierdoor lopen binnen en buiten nog meer in elkaar over.



Niet alleen luxe, maar de variant Moda is ook extra ruim.In de Moda 3 kun je zelfs met z'n achten in de drie slaapkamers en op de bedbank. Een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een slaapkamer met stapelbed en nog twee personen kunnen op de slaapbank in de huiskamer.
Voorlopig (2014) vind je de Moda van Canvas Holidays op twee campings:



Wat voegt de Moda toe aan het toch al enorme aanbod  van stacaravans?

Sinds een aantal jaren wordt het verschil tussen een bungalowpark en een luxe camping kleiner. Veel grote parken in Italië, Frankrijk en Kroatië, maar ook in Nederland zijn al een combinatie van bungalowpark en camping. Voorbeelden in Nederland zijn Duinrell en diverse Landal Campings, die 'geboren' zijn als bungalowpark en nu ook typische campingvoorzieningen bieden, inclusief staanplaatsen.

Vaak zie je dat de voorzieningen op een vakantiepark de keuze bepalen, en dat pas in tweede instantie een accommodatie gekozen wordt uit stacaravan, chalet of bungalow.

De Moda stacaravan past in deze trend en overbrugt als accommodatie het verschil tussen een bungalowpark en de camping. Een mooie manier om de verwende bungalowpark-liefhebber naar de camping te lokken...

Geen opmerkingen: