woensdag 18 december 2013

Nieuwe bungalowtenten bij Canvas Holidays

Canvas Holidays heeft dit jaar een nieuwe bungalowtent laten ontwerpen ter vervanging van het bestaande model. De nieuwe tent heeft de frisse kleuren blauw en uiteraard canvas-oranje.

Bungalowtent

De indeling is hetzelfde gebleven, maar de nieuwe tent heeft grotere ramen voor meer licht en een vaste luifel. Zo heb je meer leefruimte. De koelkast heeft nu ook een vriesgedeelte en het tweepersoonsbed heeft nu een traagschuimmatras, dat zich door de warmte aanpast aan de contouren van het lichaam. Daardoor lig je een stuk beter.

De nieuwe tenten vervangen de bestaande tenten op een geleidelijke manier; voor het seizoen 2014 vind je ze al op bijna 30 campings. Je vindt meer informatie en een lijstje met campings via deze link: Bungalowtenten van Canvas Holidays

Canvas Holidays biedt alleen eigen accommodatie aan. Deze organisatie doet (nog) niet mee met de trend om ook Glamping-accommodatie als safari- of lodgetenten aan te bieden, en beperkt zich tot het aanbod van traditionele bungalowtenten en stacaravans. De nieuwe bungalowtent is een goede zet om dit aanbod in ieder geval met de tijd mee te laten gaan.



Geen opmerkingen: