zaterdag 21 december 2013

Canvas Holidays gaat in 2014 ook voor Glamping!

Canvas Holidays heeft eigen tenten en stacaravans in het aanbod, en zijn nooit eerder met de Glamping-trend meegegaan. Mogelijk veroorzaakt door het succes van aanbieders van safaritenten en lodgetenten in de afgelopen jaren komt daar nu verandering in. Vanaf het komende kampeerseizoen 2014 heeft Canvas Holidays nu ook haar eigen Safaritent Deluxe, een luxe uitgevoerde safaritent met  badkamer en toilet.

De tent is geschikt voor 6 personen en heeft 2 slaapkamers en een overdekt terras met trendy buitenmeubilair. De Safaritent Deluxe staat voorlopig alleen op de volgende campings:
Deze Safaritent Deluxe wordt op Huurtent.nl type lodgetent genoemd. Voor de duidelijkheid: type safaritent is zónder sanitair; type lodgetent is mét sanitair. Dit omdat iedere aanbieder een andere naamgeving gebruikt.

Wat doet Canvas Holidays met Glamping?

Wij hebben het idee dat Canvas Holidays met dit beperkte aanbod eens wil zien of Glamping ook voor hun klanten een interessant alternatief is voor de klassieke bungalowtent of stacaravan. Eurocamp heeft dit al eerder getest en op basis van het grote succes het aanbod aan safaritenten dit jaar fors uitgebreid. De safaritenten van Eurocamp hebben in tegenstelling tot die van Canvas Holidays geen badkamer en toilet. Canvas heeft dus niet alleen moeten investeren in tenten en inrichting, maar heeft ook campingplaatsen moeten vinden met de juiste infrastructuur met aan- en afvoer. Daar zijn weer andere kosten aan verbonden.

De groei van glamping gaat maar door. Canvas Holidays doet nu eindelijk ook mee met deze trend. Alle grote kampeerorganisaties bieden nu glamping-accommodatie aan en er zijn vele gespecialiseerde organisaties die safari- en lodgetenten aanbieden (zie onze glampinggids).  Wij denken dat de lodgetenten van Canvas Holidays een goede aanvulling vormen op dit succesvolle nieuwste segment van de  kampeervakantiemarkt.

Geen opmerkingen: