woensdag 4 december 2013

Het nieuwe seizoen 2014 bij Eurocamp, Ecamp en Keycamp

Voor Holidaybreak plc, de Engelse moederorganisatie van Eurocamp, Keycamp en Ecamp, breekt een spannend nieuw seizoen aan. Uiteraard zijn voor Eurocamp weer de nodige inspanningen verricht en investeringen gedaan voor het nieuwe kampeerseizoen, maar er is ook het nodige nieuws te melden over Keycamp en Ecamp.

Keycamp verdwijnt

Zoals al langer bekend verdwijnt het label Keycamp per begin december 2013 en worden alle Keycamp-tenten en stacaravans ondergebracht bij Eurocamp. Het onderscheid tussen de twee merken werd steeds kleiner en het leek verstandiger om alle marketing-inspanningen te concentreren op één merk. Alle klanten met Keycamp boekingen voor 2014 worden of zijn intussen gebeld en op de hoogte gebracht. Er verandert niets aan hun accommodatie, camping en boeking, alleen verloopt alle correspondentie nu via het merk Eurocamp.

Wij hebben Keycamp al enige tijd van onze site verwijderd, zodat je niet in verwarring raakt. Alle vertrouwde Keycamp accommodatie kun je nu boeken via Eurocamp.

Ecamp verkocht

Enige tijd geleden is er ook besloten dat de activiteiten van Ecamp niet tot de kernactiviteit behoren. In tegenstelling tot Keycamp en Eurocamp heeft Ecamp geen eigen tenten en stacaravans, maar biedt vooral accommodatie van de campings zelf aan.

Per 1 december 2013 is Ecamp daarom overgedragen aan de Franse organisatie Octopode, die het merk Ecamp verder in Nederland en Duitsland zal gaan uitbouwen. Octopode is vooral bekend in Frankrijk en heeft al diverse campingsites, maar wil ook graag een positie in Nederland innemen. Binnenkort spreken wij Ecamp/Octopode, meer nieuws volgt.

Eurocamp vernieuwt

Ook over Eurocamp is er het een en ander te vertellen. Door de integratie met Keycamp heeft Eurocamp een groter volume aan accommodatie, meer keuze uit modellen en meer campings in het aanbod.

De nieuwe Eurocamp campinggids ploft vanaf 10 december op de mat, en wij hebben de gids als eerste mogen ontvangen. Het is een mooie frisse gids, met een formaat wat kleiner dan A4, met algemene informatie over Eurocamp, en met overzicht en details van alle accommodatie en campings in het aanbod.

Ook kondigt Eurocamp een volledig vernieuwde website aan, die naar verwachting in maart 2014 live zal gaan. Je vind er o.a. vernieuwde, frisse video's van alle campings.
Op de nieuwe site vind je ook meer informatie over Eurocamp's nieuwste stacaravan, de spiksplinternieuwe, op basis van klantenwensen ontworpen Aspect. De Aspect is volledig anders. Met oog voor design, luxe en moderne leefstijl. Wij hebben een sneak preview van de Aspect gehad en zijn onder de indruk! Op pagina 34 van de nieuwe Eurocamp campinggids vind je de eerste foto's...

Wij kijken al uit naar een mooi nieuw kampeerseizoen met Eurocamp!

Geen opmerkingen: