dinsdag 7 januari 2014

Pak je kans nu er nog veel te boeken is!

Volgens de #Volkskrant liggen de boekingen voor de #zomervakantie nog zo'n 10% achter op januari 2013, vooral veroorzaakt door de onzekerheden van de crisis. Lees het hele artikel.

Hoe zit dat met kampeervakanties?

De kampeervakantiemarkt is dan wel een onderdeel van de zomervakantiemarkt, maar toch gedraagt deze zich vaak anders. Wij hebben een een rondje gemaakt langs verschillende partners.

Het blijkt dat de berichten heel verschillend zijn. Veel organisaties hebben een flinke achterstand, maar verwachten dat januari en februari deze gaan inhalen. Anderen zijn tevreden met de omzetten, maar niemand is juichend over groei. Veel organisaties, vooral de kleinere, zijn gedwongen om naar hun kosten te kijken en opereren op het scherpst van de snede. De algemene tendens is dat het een moeilijk jaar gaat worden.

Pak je kans nu er nog veel te boeken is!

Omdat de boekingen in het algemeen nog achterlopen betekent dat er nog veel vrij is, ook op de populaire campings in o.a. Italië en Frankrijk. Wij zien dat vanaf begin januari de boekingen een vlucht aan het nemen zijn.  Als je een voorkeur hebt voor een camping of type accommodatie dan kun je nu het beste om tafel gaan zitten om het mooiste plekje te boeken. Je kunt dan ook bij veel aanbieders nog even de vroegboekkorting meenemen. Mooi toch?

Geen opmerkingen: