donderdag 3 maart 2011

Extra kleine campings

Eén van de bijzonderheden van onze site www.huurtent.nl is dat wij ook alle ruimte geven voor het aanbod van kleinere verhuurorganisaties. Deze organisaties zijn op één of andere manier gespecialiseerd: op regio of streek, tenttype (lodgetenten/safaritenten/tunneltenten), maar vaak ook door de keuze voor bijzondere campings.

Deze campings zijn vaak kleinschalig van opzet. Ze trekken daarom een bepaald type kampeerder, eentje die rust, ruimte en groen zoekt. Geen massa maar de keuze voor een type charmecamping, kleine familiecamping, boerencamping of een kleine kasteelcamping. Er zijn beperkte faciliteiten, misschien wel een zwembad, een winkeltje en een speelveldje, maar dat is ook alles.

Juist dit soort campings vormt een goed tegenwicht voor de schaalvergroting van de campingvakantieparken. Zoek je zo'n alternatief? Het is moeilijk om die bijzondere speld in de camping-hooiberg te vinden. De kleinere gespecialiseerde organisaties hebben die gelukkig gevonden, en bieden ze aan compleet met een luxe ingerichte tent of andere accommodatie.

Wij hebben een speciale overzichtspagina gemaakt voor dit type campings en aanbieders. Dat maakt het nog makkelijker zoeken!

Geen opmerkingen: