vrijdag 16 april 2010

Lodgetent, safaritent, tunneltent?

Via onze website huurtent.nl kun je een campingvakantie in tent of stacaravan uitzoeken. Als je een tent zoekt, zal dat meestal een bungalowtent zijn, omdat dat het type is dat standaard aangeboden wordt voor een familievakantie. Lekker ruim, en van alle gemakken voorzien: matrasbedden, keuken, koelkast, inrichting.

Toch zijn er nog meer tent-soorten in de verhuur:

Tunneltenten en De Waard tenten worden aangeboden door organisaties die zich richten op de 'echte' kampeerder voor het 'echte' kampeergevoel.

Heel erg trendy is nu een ander type tent, de Lodgetent of Safaritent. Deze twee namen worden nogal eens door elkaar gebruikt door de verschillende organisaties. Wij maken het verschil eenvoudig: voor ons heeft een Lodgetent het sanitair IN de tent, en bij een Safaritent zul je nog steeds naar het sanitairgebouw moeten.

Ook zijn er nog Wigwams, Yurts, Tipis, Tent Houses en veel meer. In de verhuur zul je die niet vak aantreffen.

Wij hebben een beschrijving van de verschillende tent-types compact op een rijtje gezet op een speciale pagina op ons site: www.huurtent.nl/huurtenten-info.asp. Zo zie je in een oogopslag de verschillen en welke organisaties ze aanbieden.

Veel

Geen opmerkingen: